Project beschrijving

Concept

Een bestaand gebouw in het centrum van Diksmuide wordt heringericht voor dagcentrum en tehuis voor niet-werkenden.

Bij de herinrichting werd er prioriteit gesteld aan de toegankelijkheid voor elke verdieping van het gebouw. 

Het dagcentrum werd ingericht op het gelijkvloers. De dagelijkse activiteiten zoals bakken en maaltijden klaarmaken moeten erin kunnen doorgaan. Deze activiteiten gaan door op het gelijkvloers en zijn gekoppeld aan de dagruimte die tevens dienst doet als refter/restaurant.

Aansluitend met het dagcentrum wordt de verdieping ingericht met een ontspanningsruimte en een vergaderruimte. 

De overige twee verdiepingen worden ingericht met telkens 2 flats te bewonen door personen met een handicap. Elke flat is voorzien van een leefruimte met kitchenette, een slaaphoek en een aparte badkamer.

Project details

Status:

opgeleverd

Categorie:

Openbaar

Client:

Duin en Polder vzw